MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dijous, 17 de setembre del 2015

INFANTIL - FASES NIVELL A, UNA GRAN EXPERIÈNCIA!


Aquest cap de setmana el nostre equip infantil va disputar les fases de accés al Campionat de Catalunya Infantil nivell A.

L'experiència la valorem com a molt positiva de cara al futur. 

El objectiu que ens havíem proposat al encarar aquesta competició era aprendre i adquirir experiència jugant  amb bons equips d'aquesta categoria, malgrat ser els nostres jugadors tots de primer any, ha estat totalment assolit.

Vam disputar tres partits molt intensos contra grans rivals que ens van exigir el màxim.

El primer partit va ser al camp de La Salle Manresa. El nostre mal inici degut els nervis dels nostres joves jugadors, va fer que el partit ja estigues decidit al final dels primers deu minuts. Tot i això, vam ser capaços de lluitar i competir contra un equip, actualment molt superior, fins els tres últims minuts de partit en que ens van tancar marcador.

El segon partit va ser el dissabte a casa amb el C.B. Prat, un molt bon equip, molt intens i superior físicament.

L'equip però, va ser capaç d'aprendre la lliçó del partit anterior i vam sortir a la pista amb tensió, però sense nervis, molt intensos i ficats des de el començament. Vam ser capaços de competir tot el partit fins el darrer segon i tots els jugadors van sumar.

Tot i perdre la valoració va estar molt positiva davant un rival que ens va exigir al màxim i que ens van castigar totes les errades.

El tercer partit va ser diumenge amb el C.B. Manlleu i aquesta vegada vam sortir a la pista massa confiats després de les bones sensacions del dia anterior. Vam començar sense tensió ni intensitat, tous en defensa, sense carregar el rebot defensiu i molt imprecisos en atac.

Aquest equip ha d'aprendre molt encara, però té molt de cor i mai baixa els braços ni deixa de lluitar. Ser capaços de remuntar 22 punts de desavantatge en la segona part, ho demostra.

Tot i això, quan vam aconseguir posar - nos per davant en el marcador, en els últims minuts del partit, no vam saber gestionar l'avantatge i el Manlleu va aconseguir arribar a la pròrroga en la darrera cistella de l'últim segon del partit. Ja a la pròrroga el cansament ens va penalitzar molt i no vam poder materialitzar la remuntada.

Ara, ens queden tres setmanes d'entrenament per treballar conceptes i començar la lliga a tope, l'equip té molt clar, després de aquesta magnífica experiència, que necessita millorar.

ÀNIMS NOIS !!!! La temporada és presenta intensa i apassionant.

Dolors Sánchez