MANYANET MOLINS

dimarts, 22 de setembre del 2015

CADET - DEBUT A CASA AMB VICTÒRIA!

MANYANET MOLINS  99 – 54  CB CORNELLÀ “A”

Debut a la lliga com a locals del Cadet del Manyanet Molins en un nou “derby” del Baix Llobregat contra el CB Cornellà i segona victòria en dos partits de lliga.
El partit es va iniciar amb accions de gran velocitat per part dels dos equips que va provocar un 1r quart amb el marcador de 28-23. Una substancial millora en els aspectes defensius per part del Manyanet Molins va deixar un marcador de 54-31 al descans. A la represa el ritme del cadet va continuar sent alt i assolint màximes avantages fins el 99-54 final. Toca seguir construint a poc a poc el joc de l’equip amb el treball diari.
Propera setmana juguem contra un molt bon rival, el Joventut de Badalona A, el diumenge 27 a les 16.30h a la Sínia.