MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dilluns, 11 de maig del 2015

TROBADA D'ESCOLES DE BÀSQUET FCBQ AL MANYANET MOLINS!


Aquest dissabte 9 de maig, vam poder viure al Manyanet Molins la darrera “Trobada d’Escoles de Bàsquet de la FCBQ” juntament amb un partit d’exhibició dels nostres petits jugadors, els nens de P5, P4 i P3.

Els equips participants a la trobada van ser el CB Nou Esplugues i el CB Begues. A les 10.30 iniciàvem els partits.

A la pista número 2, l’equip de 2n de primària, va jugar un únic partit amb el CB Nou Esplugues del 2007. El partit va ser de 4 parts de 8 minuts, amb descans a la mitja part i canvi de cistelles. A la primera jugada ja vam poder veure encistellar als nostres jugadors, fet que va animar al públic, i durant tot el partit vam veure l’esforç dels dos equips per arribar a cistella amb molt d’encert.

Simultàniament, a la pista número 1 vàrem jugar un “triangular” amb els equips del 2008. Tres partits de dues parts de 8 minuts (amb canvi de cistelles entre parts i canvi de jugadors lliures). El primer partit, el nostre equip de 1r de primària, va sortir “a tope”, i vam poder veure moltes cistelles.

Els entrenadors, l’Adrià i l’Alberto, actuals jugadors del nostre equip Cadet, i que, al seu dia, també van formar part de l’escola de bàsquet, van transmetre il·lusió i les ganes de jugar als petits. Durant el segon partit, vàrem sortir a fora a seguir practicant el tir, mentre jugaven el CB Begues i el CB Nou Esplugues. Finalment, vam jugar l’últim partit, més igualat que el primer, però amb la mateixa intensitat.

Finalment, vam fer les fotografies grupals i vam anar tots junts al gimnàs a gaudir del “pica-pica” plegats.


La trobada dels “grans” finalitzava aquí, però molts es van quedar per veure el partit d’exhibició entre els més menuts. A les 11:45, vàrem començar el partit dels nens de P5, P4 i P3. Com el grup és molt nombrós, el vàrem dividir en dos equips. Durant les 4 parts de 5 minuts vam veure moltes cistelles i... assistències!

Per últim, desprès de fer el crit: 1,2,3 Manyanet! Vàrem repartir una gorra d’obsequi per cada nen i nena i vam anar al gimnàs a fer el “pica-pica” plegats.


Volem agrair la participació de totes les famílies, gràcies per ajudar-nos a cada trobada! Agrair també la col·laboració de l’Oscar com a tutor de joc als partits.

Fins la propera!