MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dimecres, 13 de maig del 2015

CADET - CAMPIONS DE GRUP!

GRUP BARNA A  71 – MANYANET MOLINS  74

El cadet 2000 del Manyanet Molins va aconseguir l’onzena victòria de la segona fase en la seva visita al camp del segon classificat, el Grup Barna A. El partit es presentava força complicat, per jugar 1r i 2n classificat i perquè el Grup Barna es jugava segellar la 2ª plaça que també dóna dret a jugar els quarts de final del campionat Interterritorial, a més una victòria del Manyanet també certificava matemàticament el 1r lloc del grup
.

El  nostre cadet va començar molt for el partit amb un parcial de 0-13, que les diferents alternatives defensives del Grup Barna van aconseguir reduir a poc a poc, tot I això el Manyanet Molins va dominar durant tot el partit el marcador, va resistir les embrenzides de l’equip local i  va suportar la sana pressió del públic. Al final victòria per 71-74 demostrant una maduresa tàctica i emocional digne d’un equip campió.

Aquesta victòria ens assegura ser campions del grup 1 d’Interterritorial, amb una jornada encara per jugar-se i així jugar els quarts de final del campionat contra el 2n classificat del  grup 4 i amb la tornada a casa. L’altre classificat del nostre grup sembla ser que serà el Grup Barna, sempre i quan guanyi el seu darrer partit de lliga contra l’últim classificat, doncs té l’average particular guanyat al Cambrils i Samà.

Jordi Juárez