MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dilluns, 13 d’abril del 2015

NOVA TROBADA ESCOLA DE BÀSQUET


Dissabte a l’escola vam poder tornar a viure el bàsquet dels més petits en estat pur!

Els nens del 2008 (1r de primària), van jugar el seu tercer partit amb l’escola de bàsquet de Castellbisbal. Com ja ens tenen acostumats, vam poder viure un bon partit de bàsquet, ple de cistelles i alguna jugada que ens va deixar a tots amb la boca oberta. El partit estava previst a les 11:30, l’iniciàvem a les 11:45 i van ser 4 períodes de 10 minuts

.

La sorpresa va venir a les 12 hores... els nens de P5, P4 i P3 (2009-2010-2011), jugaven el seu primer partit! A l’inici, tots molt emocionats, vam repartir las samarretes de color vermell amb els dorsals. L’equip convidat era
l’escola de bàsquet de Cervelló. Tot i que es tractava de nens més grans, els nostres petits valents van sortir a la pista amb moltes ganes, i ben aviat vam poder veure les primeres cistelles. Poc a poc ens vam anar animant tots plegats, i tant els pares, mares i familiars, com els entrenadors, vibràvem amb cada jugada dels més menuts. Va ser un matí molt emocionant!


Al finalitzar els dos partits, tots els jugadors i jugadores, vam reunir-nos al centre de la pista per fer la fotografia de grup. Desprès, cada entrenador va repartir als seus jugadors les “medalles” de participació a la trobada.

Finalment, tots plegats vam anar al gimnàs on ens esperava un “pica-pica” amb galetes i sucs.

Volem agrair un cop més la col·laboració de les famílies, l’ambient que es viu a les trobades afavoreix que els joves jugadors tinguin els primers contactes amb els “partits de bàsquet” d’una forma molt positiva. També volem agrair la col·laboració dels nostres dos jugadors de l’equip Cadet que, desprès de jugar el seu partit a Vilanova, van venir per ajudar-nos. Gràcies nois!

Us esperem a tots a la propera trobada del 9 de maig!