MANYANET MOLINS

dimarts, 14 d’abril del 2015

JUNIOR - VICTÒRIA A DOMICILI

U.B. LLEFIÀ “B” 43 – 55 MANYANET MOLINS

Partit de menys a més, tot i no començar de la millor manera possible, fallant tirs còmodes a prop de cistella. En els segon període, vam agafar un avantatge molt important gràcies a una bona defensa, al final de la primera part el marcador era de (26 – 33).

A la segona part es va veure un joc més físic en defensa per part de l’equip rival, però això no ens va impedir seguir anotant, i amb el nostre bon treball defensiu, vam aconseguir que només ens anotessin 5 punts en el 3r període.

Tot i tenir un avantatge, més o menys còmode, no ens vam relaxar i vam seguir jugant a un bon ritme i mantenir la distància en el marcador.

En resum, un partit molt intens, contra un equip fort físicament, i que vam saber resoldre amb bon joc en equip.

Seguim entrenant, que ens espera un cap de setmana molt intens amb dos partits molt importants.