MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dimecres, 8 d’abril del 2015

GRAN PAPER DEL CADET AL PRESTIGIÓS TORNEIG DE FARNERS!!



El cadet del Manyanet-Molins va participar els dies 3, 4 i 5 d’abril en el 2n Torneig de Farners que reunia els millors equips de cadet de 1r any de Catalunya a més del Reial Madrid i el València Basket.

Els 12 equips participants estaven dividits en 4 grups de 3 equips i competien en un sistema de lligueta on els 2 primers classificats accedien a quarts de final. El nostre cadet va quedar enquadrat en la part més difícil del quadre i per arribar a semifinals havíem de derrotar els tot poderosos Joventut de Badalona i Real Madrid, que a més van aprofitar el torneig per a convidar jugadors estrangers, com un noi Letó de 210cm i 135kg la Penya o un Bosni de 200cm i un jugador centreafricà de 206cm el Reial Madrid.

El balanç de la lligueta de grup va resultar positiu ja que vàrem acabar com a 2ns de grup guanyant amb solvència al UE Mataró i perdent contra el Joventut de Badalona en un partit espectacular on quan faltaven 3 minuts per acabar la diferència era només de -2, però que la gran diferència física va ser finalment insalvable.



Els quarts de final els vàrem jugar contra el Reial Madrid, on un altre cop havíem de superar una gran diferència física contra un rival on la majoria dels seus jugadors estaven per sobre dels 195 cm, i amb gran intensitat i coratge vam aguantar 3 quarts, a la mitja part el resultat era de només -7 punts.




En tocava jugar entre el 5è i 8è lloc. El primer partit era contra un altre cantera ACB, el València Bàsket, i amb un partit molt seriós ens vam alçar amb la victòria per una bona diferència de +22. Ja per guanyar la 5à plaça, tornàvem a tenir un altre cantera ACB com a rival, el Bàsquet Manresa, i la victòria tornaria a ser pel cadet del Manyanet Molins i per una àmplia diferència de +22.


En resum, a estat un molt bon torneig que ens ha permès enfrontar-nos amb gran part dels millors equips i jugadors del 2000, on hem competit molt bé enfrontant-nos amb 4 equips ACB i guanyant a 2. Posant en el mapa basquetbolístic Molins de Rei i rebent molts elogis per l’estil de joc d’aquest grup de nois, lluitadors, intensos i amb molt de talent.

Orgull d’equip! Estil Manyanet Molins!

Jordi Juárez