MANYANET MOLINS

dilluns, 16 de març del 2015

SOTS 21 - DERROTA A CASA DAVANT MESVIAL ABRERA

Abrera ens guanya 46 a 48 en un partit jugat amb molta intensitat i amb una mala gestió de les emocions en els instants finals per part nostre.

Durant tot el partit el marcador va estar molt ajustat, al descans per exemple anàvem 23 a 21. Partit dominat per les defenses, errades constants dels dos equips i moltes faltes personals que no es van assenyalar.

En un partit molt físic en cap quart es va anar al bonus, en cap. Tot això fa que en un final estrany, on ells marxen de 7 punts, ens recuperem però la victòria marxa fora de casa.

Hem de millorar en els entrenaments, ens queden partits molt complicats. Molts jugadors del nostre equip no tenen esperit de treball i això en els partits ens passa factura
.
Tirs lliures  0 de 3. No pot ser que en un partit amb tant contacte!!! Al final els jugadors i els entrenadors no entenem res i hem d'estar més atents a altres situacions, que en el joc en si.