MANYANET MOLINS

dilluns, 23 de març del 2015

JUNIOR - VICTÒRIA DAVANT EL LIDER EN UN PARTIT MOLT EMOCIONANT

Victoria contra C.E.J. l’Hospitalet amb un marcador molt ajustat (68 – 65). Partit ple de nervis, on, fins a l’últim minut, tot podia passar.

Gràcies a un bon treball defensiu, vam ser capaços d’anar al descans amb una avantatge de 6 punts (34 – 28). A la segona part, no hi havia marge de error per a cap dels dos equips, això va portar a un partit molt intens en defensa.

Al final del partit, a falta de 3 minuts, màxima igualtat (56 – 56), aquest marcador va començar a desconcertar a un equip que va primer en la classificació i està acostumat a anotar una mitja de 75 punts per partit. Vam aprofitar els errors defensius que van produir, i que ens van donar a favor 4 tirs lliures en el últim minut, el que ens van donar la victòria.

Partit molt emocionant que ajuda a la motivació dels jugadors i que ens dona ganes de seguir lluitant en cada partit.