MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dimarts, 10 de març del 2015

CADET - PRIMERA DERROTA DE LA SEGONA FASE



CB CAMBRILS A 72 - MANYANET MOLINS 63

Aquest passat cap de setmana el cadet de 1r any del Manyanet Molins  visitàvem el difícil camp del 2n classificat del grup, el cadet A del CB Cambrils, amb una afició molt “animosa” que esperava el partit contra el nostre equip amb moltes ganes.

El Cambrils va plantejar un partit intens i agressiu i empesos per l’espectacular ambient que hi havia a les grades van aconseguir desplegar el partit perfecte per acabar imposant-se en el marcador final. Per contra els nostres cadets de 1r any, no van estar mai còmodes en la pista, amb moltes errades i massa intermitents en el seu joc. Després d’uns 2 primers quarts disputats (39-41 pel Manyanet), la 2a part del partit es va fer molt coll amunt, i l’ambient, el joc del rival i alguna decisió de l’àrbitre van ser obstacles insalvables pel nostre jove equip. Al final derrota per 72-63 i una nova i interessant experiència per sumar al nostre creixement competitiu.

Amb aquesta derrota el cadet suma un balanç de 6V-1D i es manté primer de grup amb 1 victòria d’avantatge respecte el CB Cambrils.

Jordi Juárez