MANYANET MOLINS

dilluns, 2 de març del 2015

CADET - PARTIDÀS I GRAN VICTÒRIA!

MANYANET MOLINS 93 – GRUP BARNA A 74

Aquest passat cap de setmana ens visitava un “vell” i complicadíssim rival, el Cadet A del Grup Barna, en el que seria el 4t enfrontament d’aquesta temporada contra aquest molt bon equip .
Des de l’inici del partit, el Grup Barna va sortir a mossegar amb una altíssima intensitat i amb “sorpreses” tàctiques que demostrava la preparació que havien dut a terme del partit. Les primeres avantatges van ser pels visitants, mentre els nostres cadets de 1r any intentaven trobar el ritme del partit marcats pel desencert en el tir exterior alhora d’atacar la persistent zona 2-3 que ens havia preparat el Grup Barna. A la mitja part 30-39 pels visitants.

Unes correccions tàctiques per atacar la zona i el retorn de la inspiració en forma de punteria van provocar el tomb en el marcador del partit, la fluïdesa en atac va ser extraordinària entre els jugadors del Manyanet Molins, trobant tirs alliberats que ens van dur a anotar 10 triples en els últims 20 minuts de partit, col·lapsant així la zona 2-3 dels visitants. Al final del partit el resultat va ser de 93-74, amb una segona part gairebé perfecte del cadet del Manyanet Molins, que han sabut mantindre la cara al partit en els moments més complicats i ha demostrat una maduresa mental digne d’elogi alhora d’enfrontar a les traves tàctiques plantejades per l’equip visitant

Amb aquesta victòria el cadet suma un balanç de 6V-0D i es manté primer de grup, i el que és més important, amb un creixement en el joc cada cop més evident.