MANYANET MOLINS

dimarts, 10 de febrer del 2015

CADET - VISITA MOLT INCÒMODE!

CB IGUALADA  A 67 -  MANYANET MOLINS 77

4 de 4 pel cadet de primer any del Manyanet Molins, després d’aconseguir una victòria treballada en la seva visita al camp del cadet A del CB Igualada per 67-77.

El partit es presentava complicat per l’horari, diumenge a les 19h, el fred (unes temperatures molt baixes en un pavelló molt gran) i el rival, un equip de segon any molt físic i amb jugadors molt grans. El partit va començar amb unes primeres avantatges pel Manyanet Molins que van permetre mantenir-nos sempre per davant en el marcador, a la mitja part es va arribar amb un resultat de 25-32. Una certa millora en intensitat ens va portar a assolir avantatges més grans fins tancar el 3r quart amb un +15. Finalment un últim quart amb alt i baixos va deixar la diferència final en +10 pel Manyanet Molins.

Aquesta victòria ens  permet assolir la quarta victòria i seguir en el liderat d’un grup que jornada a jornada demostra la igualtat que hi ha entre tots els equips i que cap rival (sobretot a casa seva) és fàcil de guanyar.