MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dilluns, 23 de febrer del 2015

1a TROBADA A L'ESCOLA= TOT UN ÈXIT!‏



Aquest dissabte, com ja vàrem anunciar al blog, a l'escola va tenir lloc la 1a trobada d'escoles de la FCBQ. Els equips participants a la trobada van ser:
- CB JOVENTUT CASTELLDEFELS
- BASQUET TORRELLES
- CB JOVENTUT SANT VICENÇ
- BÀSQUET LLOR
- MANYANET MOLINS

El matí de dissabte va començar molt bé, havia previsió de pluja, però no plovia, i això ens interessava, ja que donada la magnitud de la trobada (aproximadament 70 nens i nenes) necessitàvem les pistes exteriors.

A les 10 hores l'escola ja estava plena de nens i nenes equipats amb la roba de joc, entrenadors i familiars.
Vam disposar 3 pistes (dues a l’interior del pavelló i una d'exterior) per poder jugar partits durant tot el matí sense parar. El quadrant va ser el següent:



Els partits, 2 parts de 12 minuts a temps corregut (amb canvi de cistelles a la mitjà part perquè els nens i nenes aprenguin aquesta norma fonamental del bàsquet). Els canvis lliures durant tot el partit i el descans entre períodes de 2 minuts. A cada pista hi havia un "tutor de joc" que, amb l'ajuda del xiulet, explicava als nens i nenes com procedir en cas de que la pilota sortís fora, donava el salt inicial, etc.



Els partits van ser d'allò més divertits, els nens i nenes emocionats, els pares i mares també, a l'escola és va respirar bàsquet en estat pur.
Tot va anar en hora, i a les 12 fèiem la fotografia grupal al centre de la pista. Per acabar la trobada, tots els equips junts van gaudir del 3r temps: un "pica-pica" al gimnàs de l'escola.


En resum, la sensació final és que la trobada va ser tot un èxit! 

Com a organitzadors volem agrair la participació de totes les escoles, la col·laboració dels pares i mares, i l'esperit de joc dels nostres joves jugadors de bàsquet. Donar les gràcies en especial als tres "tutors de jocs" que durant tot el matí van propiciar el bon funcionament dels partits.


Moltes gràcies i fins la propera trobada!

[Els entrenadors de l'escola de bàsquet del Manyanet Molins]