MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dilluns, 5 de gener del 2015

MINI B - PARTICIPACIÓ EN EL TORNEIG MINI DE VIC



El passat dissabte el mini B va participar al Torneig Mini de Vic dintre del grup dels equips de nivell B.

Primer de tot vull agrair als 3 preminis que van venir a jugar a nosaltres el seu esforç i la seva valentia, gràcies!! després donar el màxim suport al Club Bàsquet Vic per tirar endavant iniciatives com aquesta, tots sabem que no es senzill i te molt de mèrit el que feu. Enhorabona!

A continuació vull animar al Arnau que es va lesionar al inici del segon partit i va haver d'anar d'urgències al hospital, recupera't aviat crack, res és igual sense tu.

Del torneig comentar que ens va tocar jugar primer contra l'altra equip de la vila, el B.B Molins, partit amb un inici fred amb moltes errades, no va ser fins a la mitja part quan vam trobar el nostre ritme de joc però en cap moment vam estar còmodes a la pista per aconseguir jugar al nostre nivell habitual. Resultat favorable 74-34. 

El segon partit també va acabar amb victòria davant el C.B. Vic però va estar marcat per la lesió del Arnau al primer període. L'equip es va quedar només amb 8 jugadors, va saber sobreposar-se i amb voluntat, intensitat i molt d'esforç van aconseguir ser primers de grup.

A semifinals Manyanet 68 Mollet 90, un altra partit amb començament molt fred,  en els 2 primers quarts es va establir la diferència final de 20 punts, després l'equip va reaccionar i vam jugar el millor partit del torneig davant del que ens va semblar el millor equip.

Partit pel 3r i 4t lloc Manyanet 55 Igualada 70. en aquest partit estàvem absolutament fosos i vam jugar com vam poder, amb les últimes forces que ens quedaven. Els jugadors es van esforçar molt però no se'ls podia demanar més.

La valoració és positiva, hem d'aprendre a disputar un torneig, cal saber jugar-lo, entendre la importància de cada partit i viure la experiència és la millor manera d'aconseguir-ho.

Nois, ens veiem el dia 7 per entrenar i preparar la tornada a la competició, 1,2.3 Manyanet!!

Dolors Sánchez