MANYANET MOLINS

dilluns, 26 de gener del 2015

CADET - DEMOSTRACIÓ DE SERIETAT I OFICI

CB PRAT A 65 -  MANYANET MOLINS 92

Victòria del cadet en la seva estrena com a visitant. El partit en el camp del CB Prat A va ser intens, al davant ens vàrem trobar amb un rival molt motivat que va demostrar haver preparat el partit a consciència i que a més comptava amb molt de suport en la grada.

Tot i aquestes variables, el cadet del Manyanet Molins va demostrar que tot i ser un equip un any menor que el CB Prat, té una gran maduresa i va encarar el partit amb tranquil.litat i intentant desplegar el seu estil de joc com un partit més. El Prat va intentar en tot moment contrarestar el nostre elevat ritme de joc plantejant un partit molt travat, però un bon 1r quart del Manyanet ja ens va donar una avantatge de +15, que es veuria reduïda a +8 en el descans. Ja a la represa vàrem millorar el nostre encert, sobretot en els tirs lliures i un bon 4rt període va provocar que les avantatges s’ampliessin fins al 65-92 final.

En resum, continuem amb la nostra progressió i acumulant experiències que són molt positives per la formació dels nostres jugadors.