diumenge, 16 de novembre del 2014

SUB 21 -BON PARTIT DAVANT ELS MONJOS!

MANYANET MOLINS 73 - ELS MONJOS B.C. 41

Bon partit del sots-21 davant dels Monjos.

L'equip ha jugat un bon partit aquesta setmana. Des de els primers minuts del partit els jugadors es van donar compte que si apretavem una mica en defensa aconseguiríem provocar errades en l'equip contrari que ens permetrien recuperar pilotes i poder jugar ràpid i fàcil en atac.
Jugant d'aquesta manera ens va permetre arribar a la mitja part amb un resultat parcial de 41 a 16.
En la segona part l'equip contrari va utilitzar una defensa en zona molt tancada, això va provocar que els nostres atacs fossin més lents i elaborats i ens obligava a fer llançaments llunyans davant de la dificultat de aconseguir passades interiors. Tancar-se tant en defensa també va permetre als jugadors dels Monjos assegurar el rebot defensiu i algunes cistelles de contraatac.

Malgrat tot, el nostre equip va poder aconseguir mantenir una còmoda diferència fins al final del partit.