MANYANET MOLINS

diumenge, 30 de novembre del 2014

JUNIOR - GRAN PARTIT AMB UNA DERROTA MOLT AMARGA!

El junior del Manyanet Molins jugava contra el C.E.S l’Hospitalet, possiblement un dels contrincants contra qui teníem més possibilitats de plantar cara.

Amb un inici una mica trontollat, segurament imposat per la inseguretat del cos tècnic (en aquest cas l’Òscar Arriola), van fer que no comencéssim el partit amb bon peu, aquesta inseguretat junt amb el joc defensiu de l’equip contrari van provocar decisions poc encertades, que desprès es van corregir, i conseqüents pèrdues de pilota, cosa que es podria treballar en els entrenaments,  que van fer que la primera part acabes amb el resultat desfavorable del Manyanet Molins 13 – 22 C.E.S l’Hospitalet.

En el segon període, gràcies a unes simples però molt efectives indicacions de la directora tècnica que ens estava ajudant, van fer que els ànims de tot l’equip pugessin tant que a la mitja part vam marxar amb el resultat de Manyanet Molins 30 – 32 C.E.S l’Hospitalet.

A l’inici del tercer període, estàvem molt despistats i ens van agafar una mica d’avantatge, però enllaçant un parell de jugades molt bones i amb efectivitat, ens vam tornar a posar igualats, sense aconseguir rematar la feina per posant-se per davant.

Manyanet Molins 44 – 49 C.E.S l’Hospitalet.

En l’últim període ens ho jugàvem tot a una carta, en aquest cas, nosaltres estàvem en una bona ratxa, que fins i tot ens va permetre situar-nos per davant del marcador, quan només quedava un minut pel final, aquest minut es va fer etern, amb 4 canvis en el lideratge en el marcador, una jugada en els últims segons va fer que amb un tir llunyà, junt amb una mica de sort, pel fet que no haguessin fet gaires en el partit, els va donar la victòria.

En definitiva, aquest partit ens ha demostrat que nosaltres també podem fer allò que fan els altres equips i en alguns casos millor que ells, a partir d’ara, intentarem que els següents entrenaments i partits tinguin la mateixa intensitat.
Seguirem treballant per millorar dia a dia.