MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dilluns, 24 de novembre del 2014

CADET - EXTRAORDINARI PARTIT DE BÀSQUET!


GRUP BARNA  A  76- MANYANET MOLINS  81
El passat diumenge visitàvem el camp del líder invicte del nostre grup, el Grup Barna A, un equip amb una plantilla molt compensada, amb jugadors de qualitat i amb una molt bona direcció des de la banqueta per part del seu cos tècnic i que per molt poc no va assolir la plaça per jugar a Preferent, on ben segur que estarien fent un bon paper.

Així doncs, el repte pel cadet del Manyanet Molins era important jugar contra un molt bon equip de segon any, que no coneixia la derrota i a pista contraria. I sens dubte que el cadet del Manyanet va estar a l’alçada de les circumstàncies!

Va ser un partidàs de bàsquet on tots dos equips van jugar a un nivell altíssim, amb intensitat, rigor tàctic, intel.liència, talent i molta competitivitat. Amb alternances al marcador, avantatges mínimes pels dos equips (41 a 40 a la mitja part) i amb un final ajustat on els nostres cadets de 1r any van saber jugar millor amb els nervis, triant les millors opcions i fent un últim quart amb una defensa de llibre deixant al Grup Barna amb només 9 pts en els últims 10 minuts.
Al final, gran victòria per 76 a 81, que demostra que anem en la bona direcció, ara queda continuar treballant, perquè el marge de millora encara és molt gran. 

Jordi Juárez