MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dimarts, 7 d’octubre del 2014

JUNIOR - MOLT ESFORÇ PER TANT POCA RECOMPENSA!

Pratenc 76 - Manyanet Molins 33

Els nervis d'inici de la temporada per voler agradar van condicionar un fluix primer període. Uns deu primer minuts marcats per la manca de concentració i moltes d'errades van ser ben aprofitats per l'equip local. 
 
Al segon  període les coses varen canviar radicalment.  Amb serenitat i concentració, l'equip va començar a defensar la pilota per tal que no pogués progressar amb facilitat. Les ajudes defensives començaven a activar-se i les primeres errades en la selecció de tir del Pratenc es feien evident. El segon període va acabar amb una petita avantatge a favor de l'equip de casa i això ens va motivar per continuar treballant. 


A la represa de la mitja part, el desencert en els llançaments no pas en la selecció va ser la causa de la baixa anotació. Així i tot, l'equip corria creuant mig camp amb celeritat i aprofitant l'avantatge numèrica intentant anotar amb penetracions directes a cistella. La defensa del bloc directe frontal i lateral va ser un obstacle que vam tenir que aprendre a superar amb alternatives que ens permetessin aturar la pilota.  
  
El darrer període del partit, va ser igualat en quant al marcador i també en quant a la intensitat del joc. L'equip treballava per a mantenir la intensitat i la concentració en defensa claus per aturar el joc dels jugadors locals. El cansament físic va donar pas al mental però així i tot l'esperit es va mantenir fins al final. 
  
El Pratenc va ser millors que nosaltres però això no significa que a final de temporada no puguem plantar cara o fins i tot superar-los. Depèn doncs de nosaltres, de la voluntat de voler millorar i aprofitar la competició i les dificultats per descobrir el nostre potencial. 

Els entrenadors estem per ajudar a l'equip a assolir els objectius que ens hem proposat. Ser conscients dels nostres errors ens permet millorar i fer-ho millor en el futur. No aprofitar aquestes dificultats per ser millors jugadors seria renunciar a créixer com a persona. 
 
Ànims a tots i a seguir endavant!!!

Joaquim Vilella

Óscar Arriola