MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dijous, 2 d’octubre del 2014

CADET - OBJECTIUS TEMPORADA 2014-15


 
En el Cadet afrontem la temporada 14/15 com un any formatiu cabdal per assolir el nivell competitiu que ens permeti aspirar al màxim la temporada vinent 15/16. Enguany la dificultat rau en què a la nostra generació de jugadors del 2000 li toca competir amb la generació del 99, és a dir, rivals amb un físic més desenvolupat i amb 365 dies més de bàsquet que nosaltres.

La formació i l’aprenentatge seran els punts forts d’aquesta temporada on hem d’aprendre a jugar un bàsquet cada cop més adult, més tàctic, sense perdre mai les senyes d’identitat pròpies del grup (intensitat, velocitat, pressió, verticalitat…), la lectura tàctica del 5c5 tant defensiu com ofensiu, sense descuidar la millora en tècnica individual, s’emportarà moltes hores dels entrenaments de la temporada.

 

Tota la càrrega formativa i de treball que realitzarem aquesta temporada ha de donar fruits l'any vinent, el qual tindrà un clar objectiu competitiu i on hem de demostrar que som un dels millors equips de la generació del 2000. La fam per millorar ens ha de dur a treballar amb intensitat i el treball ens portarà a assolir els resultats que desitgem però sempre des d’uns valors que defensem i que són intrínsecs de l’esport que practiquem i l’escola que representem: la companyonia, el respecte pel rival i l’esforç i superació personal.
Jordi Juárez

Entrenador Cadet