MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

diumenge, 28 de setembre del 2014

SUB21 - OBJECTIUS TEMPORADA 2014-15


Inici de una nova temporada, debutant en la categoria. Aquest any seguirem treballant per pujar una mica més el nivell competitiu tant individual com col.lectiu, tenint en compte que la majoria de jugadors afronten un any on a nivell acadèmic han de fer un gran esforç. Com a entrenador, és de vital importància per a mí, tenir  la capacitat d'adaptar  en funció de l´època de l´any, el nivell de càrrega durant els entrenaments.
 
Un cop dit això, tothom sap com hem de ser com equip, el treball, l´esforç i la bona actitut són factors claus per anar pujant el nivell de tots.
 
A tothom li agrada fer cistelles, però i la defensa i el rebot i el control de les pilotes perdudes? Tots aquests aspectes del joc han de ser un punt fort per a nosaltres com a equip. Tots hem de tenir present en cada moment del joc el que és millor per al equip i tenir la capacitat per interpretar-ho, això ens donarà un major equilibri.
 
Com sempre he dit, un esport com el bàsquet ens pot donar molt a tots els nivells. Tots estem treballant en la direcció correcte i ho seguirem fent, som una familia, 1 2 3 Sant Miquel!!!
 
Alex Cogul