MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

divendres, 5 de setembre del 2014

MINI A-B = SEGUIM PROGRESSANT A BEGUES!



Demà serà l'últim dia d'entrenament a Begues. Ens fa pena que ja acabi perquè és un luxe entrenar en un indret com aquest, amb tot el temps que necessitem per poder treballar tots els detalls que durant la temporada no tenim mai prou temps per treballar a fons.
Els nois s'ha portat molt i molt bé, s'han esforçat al màxim per assolir tots els objectius que els hi hem demanat, tant dintre com fora de la pista.
La convivència ha estat magnífica. Per estrany que sembli 21 nanos i no hi hagut conflictes entre ells. Han entrenat junts, han menjat, junts, han dormit junts, han compartit jocs s'ha ajudat i sobre tot han rigut molt junts.
 
 
Hem estriat capità, hem parlat de com seguirem treballant per poder assolir els objectius que ens hem fixat per la propera temporada.
Avui el mini B hem dedicat el matí a treballar les passades i recepcions i el joc de peus.
El mini A ha treballat l'1x1 tant ofensiu com defensiu i conceptes del 5x5.
 
 
Els entrenadors estem tant contents de com estan treballant tots els jugadors que hem decidit reduir a hora i mitja  l'entrenament de la tarda i després de la dutxa hem anat al poble a passejar. Els nois han assaltat literalment una botiga de llaminadures, que hem guardat per després de sopar, mentre vèiem el partit d'Espanya / Sèrbia.
Demà tornarem a entrenar i continuarem aprenent i millorant !!!
 
Dolors Sánchez