MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dimecres, 11 de juny del 2014

MINI - PARTICIPACIÓ AL TORNEIG MINI DEL MAGIC BADALONA


L'equip mini de l'escola va participar el darrer cap de setmana al Torneig Mini del Magic de Badalona quedant situat dins d'un grup de moltíssim nivell amb els equips de la Penya B i C. Vam començar contra un equip de nivell A i de primer any com nosaltres, la Penya B, vam saber competir tot el partit perdent finalment per una diferencia de 11 punts. Tot seguit i sense descans ens va tocar jugar contra el que seria després campió del Torneig, l'equip de la Penya C.


Durant els dos partits vam poder gaudir de bon bàsquet, defensa agressiva, intensa, bon atacs amb moltes situacions de 1 x 1 finalitzades amb èxit i molt bona sortida del contratac. Finalment al segon partit la supremacia física del rival, tan superior a la nostre, ha estat insalvable i vam tornar a perdre per 4 punts de diferencia.

Vam tancar el torneig amb victòria però ja sense l'ésperit necessari pel cansament i les derrotes acumulades.

Com entrenador valoro positivament el fet d'estar aquestes alçades tant a prop dels equips que probablement seran capdavanters la propera temporada, hem de continuar treballant detalls importants del joc per poder competir amb els millors.


Ha estat una gran temporada a tots els nivells, però les ganes de seguir treballant per millorar no poden acabar aquí, hem de continuar en aquesta línia!

Us felicito nois, el millor estar per arribar! Som-hi!

Diego Martínez