MANYANET MOLINS

dilluns, 12 de maig del 2014

SÈNIOR - CLOENDA DE LA TEMPORADA AMB UN PARTIT SERIÒS!

C.B. Castellbisbal B 52 - Manyanet Molins 57

Inici de partit fred que ens va fer encaixar un parcial en contra de 11 a 2 només començar, per sort vam saber reaccionar i recuperar les diferencies al marcador gràcies a la concentració dels jugadors per superar les diferents variants tàctiques defensives de l'equip rival (zona, pressió, individual...)

Resultat al descans ajustat, 32-31, i nervis per les dos bandes al 3r. període, fins al minut 4 no aconseguim la primera cistella en joc. Arribem igualats al darrer quart i gràcies a una bona defensa que va col·lapsar l'atac local durant 6 minuts i l'encert des de la línia de 4,60m vam agafar petites distàncies en el marcador. Va ser una victòria molt treballada, fins que l’àrbitre no va xiular el final del partit no vam poder relaxar-nos.

Felicitar a l'equip per una meritòria victòria com a visitants contra el tercer classificat del grup en el darrer partit de la temporada.