MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dilluns, 12 de maig del 2014

INFANTIL - GRAN VICTÒRIA A MANRESA!


Catalana Occident Manresa 62 - Manyanet Molins 96

A un pas de la glòria, d'aconseguir el nostre objectiu, de recollir el fruit de tot l'esforç, dedicació i sacrifici de les darreres temporades, així es com ens vam sentir al finalitzar el partit d'anada a Manresa.

Manresa, camp difícil a on sempre és complicat guanyar-hi, només el Barça n'havia sortit victoriós aquesta temporada i amb un marcador molt més ajustat. La veritat es que tota la preparació prèvia del partit va facilitar la fantàstica posada en escena, vam exhibir un control total del ritme de joc a on tots els jugadors sumaven en benefici del grup i sobretot van saber interpretar en tot moment el que havien de fer a la pista tan en atac com en defensa, us felicito nois!!

De totes maneres la feina no està acabada, encara queda el partit de tornada aquest dissabte al nostre camp, haurem de tornar a jugar concentrats i amb encert per superar a l'equip rival un cop més. Des d'aquí fem una crida a la nostra afició perquè ens vingui a animar en un dia que pot ser històric per nosaltres, mai un equip de l'escola ha estat present en una final a quatre pel Campionat de Catalunya.

Us hi esperem!!

Som-hi nois, només ens queda un pas més!!!!

Dolors Sánchez