MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dilluns, 19 de maig del 2014

INFANTIL - ACONSEGUIM EL NOSTRE SOMNI, CAP A LA FINAL A QUATRE!!


MANYANET MOLINS 86 - CATALANA OCCIDENT MANRESA 80

Després del resultat de l'anada va ser difícil afrontar el partit d'ahir amb la mentalitat adequada. Tot i que vam estar concentrats i seriosos ens va faltar aquell punt de tensió competitiva que si vam tenir dissabte passat a Manresa. Malgrat tot vam poder guanyar el partit, tot i que això no era el més important ahir.



El que ahir era important era el premi, el reconeixement, la immensa alegria per el objectiu aconseguit, per tantes hores de treball, per tants moments de incertesa per tot l'esforç de tanta gent, primer els jugadors, " NOIS SOU TANT GRANS ", els pares, sempre al nostre costat, el seu recolzament ha estat fonamental. El nostre públic, jugadors i pares d'altres equips de l'escola sobre tot minis i preminis que ahir van venir tots vestits amb samarretes vermelles per compartir amb l'equip un moment històric pel bàsquet de l'escola.


Ara, hem guanyat el dret a estar dissabte i diumenge que ve a l'Escala per disputar la fase final del Campionat de Catalunya, un orgull i un gran repte per l'equip.


Nois, ens queda viure, patir i gaudir el darrer repte.

D'una cosa estic segura, estem preparats, EN EL NOSTRE TREBALL HI TROBAREM LA NOSTRE CONFIANÇA i recordeu, "ÉS POSSIBLE QUE ALGÚ HAGI TREBALLAT COM NOSALTRES, PERÒ NINGÚ HA TREBALLAT MÉS QUE NOSALTRES".

Dolors Sánchez