MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dilluns, 14 d’abril del 2014

INFANTIL - DOLOROSA DERROTA A SANT ADRIÀ!


UBSA 103 MANYANET MOLINS 98

L'equip local va jugar un gran partit, amb una defensa intensa i un encert en atac difícil de veure en aquestes categories, amb un percentatge de triples impressionant 10 de 14 intents.

Nosaltres, tot i que vam començar el partit amb el nostre joc habitual, 10 a 15 al final del primer quart, poc a poc vam anar perden intensitat defensiva.

No estàvem ben col·locats en defensa, no podíem aturar les penetracions ni tampoc arribàvem a puntejar els tirs i no dominavem el rebot defensiu, concedint segones i terceres oportunitats de tir, arribàvem quasi sempre tard i ens anàvem carregant de faltes que al final ens van passar factura.

En atac no podíem córrer per què no teníem rebot defensiu i davant de la defensa, molt tancada, del UBSA no vam estar gens encertats en el tir exterior.

Així dons, tot i que ho vam intentar fins al final, no vam poder amb un rival que va estar millor posat a la pista, mes encertat i més intens que nosaltres.

Justa victòria pels nois de Sant Adrià que ahir van jugar molt millor que nosaltres.

Resultat a la mitja part 47 - 51.

Ara hem d'aprendre dels errors i seguir treballant encara més concentrats per aconseguir els nostres objectius

Ara la lliga s'atura, però anem de Torneig a Monzón i com sempre, aquests dies de convivència amb l'equip seran un autèntic plaer per els entrenadors.

Aprofitarem el Torneig per seguir treballant i gaudint de bon bàsquet.

Dolors Sánchez