MANYANET MOLINS

dilluns, 31 de març del 2014

INFANTIL - GRAN PARTIT DE BASQUET!

MANYANET MOLINS 105 C.B. TARRAGONA 98

Gran partit del C.B.T el dissabte a l'escola. Tot i que vam anar quasi tot el partit per davant en el marcador, el C.B.T. no va baixar mai el ritme i va lluitar incansablement per que les nostres avantatges en el marcador
no fossin mai definitives.

Els nostres jugadors van anar alternant fases de joc brillant amb d'altres molt irregulars i en les que no vam acabar de sentir-nos còmodes en la pista, això es va traduir amb errades a prop de cistella que semblaven punts fàcils.

El resultat a la mitja part era de 58-49. El començament de la segona part va coincidir amb la millor fase del nostre joc, però els nois de Tarragona mai és van donar per vençuts acabant el sisè quart amb un parell d'accions brillants, retallant 7 punts seguits en els últims segons, incloent un 3 més 1 en l'últim segon, que els va tornar a ficar en el partit.

Vam començar el setè quart amb un parcial de 82-74 en el marcador i un altre vegada una fase brillant en el joc del nostre equip ens va permetre acabar el quart amb un marcador de 99 - 82.

En el vuitè i definitiu quart però, l'equip va oblidar que el partit no acaba fins que l'àrbitre no xiula el final. En aquest quart no vam saber adaptar-nos a les circumstàncies del partit i el C.B.T, més posat, va poder reduir les diferències en el marcador acabant el partit d'una manera brillant.

Felicitar al C.B.T per la seva gran actitud i nosaltres a seguir treballant tot desitjant que puguem aprendre, definitivament, unes quantes lliçons que ens va recordar el partit d'aquesta setmana.